Produsele achiziționate se pot returna în termen de 15 de zile de la data livrării comenzii.

Toate taxele de curierat cu privire la returnarea produselor, returnarea banilor precum și înlocuirea produselor vor fi suportate exclusiv de către cumpărător.

Pentru produsele aflate la reducere, schimbul cu un produs de o altă mărime decât cea achiziționată inițial poate implica costuri suplimentare reprezentând diferență dintre prețul întreg al produsului și prețul achitat inițial dacă mărimea și/sau culoarea produsului nu se regăsește în oferta tricourilor la reducere.

Returnarea produselor se face în ambalajul original intact. Produsele trebuie să fie în starea în care au fost expediate, împreună cu toate etichetele şi accesoriile aferente (stickere etc), să nu prezinte urme de utilizare, să nu fie spălate și să nu fie deteriorate sub nicio formă.

Produsele se vor expedia fără ramburs, iar toate taxele de curierat cu privire la returnarea produselor, returnarea banilor precum și înlocuirea produselor vor fi suportate exclusiv de către cumpărător. Dacă toate condițiile de mai sus au fost respectate, iSilent Shop va înapoia contravaloarea comenzii (exclusiv costurile de transport) în maxim 10 de zile de la primirea produselor returnate. Returnarea banilor se va face în contul bancar al persoanei pe numele căreia s-a emis factura.


Colete neridicate

Dacă o comandă este returnată deoarece nu a fost ridicată de la poştă sau a fost refuzată livrarea (curier), cumpărătorul poate plasa din nou comanda respectivă, în condiţiile în care suportă costurile transportului anterior tur-retur, precum şi costurile unei noi livrări. În acest caz, plata comenzii se face în avans. În cazul în care un cumpărător are deja o comandă returnată şi doreşte să mai plaseze o comandă pe iSilent Shop, ne rezervăm dreptul de a solicita plata în avans, pentru a evita abuzurile.


Dacă nu ți se potrivește

Daca se vrei să schimbi marimea produslui acesta se realizează în condițiile mai sus menționate. Pentru a evita cheltuielile inutile cu livrarea acestora, îți recomandăm să verifici cu atenție tabelul de mărimi de pe pagina produsului înainte de a plasa o comandă.


Produsele primite cu defect

Dacă produsul achiziționat prezintă defecte de fabricație, îl vom înlocui cu un produs în stare bună, respectând condiția să ne anunți in maxim 48 de ore de la primirea coletului folosind formularul de returnare, completând toate datele și descrierea defectului prezentat. Poți solicita returnarea contravalorii produsului sau înlocuirea acestuia. Dacă nu vom putea înlocui produsul îți vom restitui contravaloarea acestuia. În această situație, noi vom suporta cheltuielile aferente.


Cum returnez un produs?

Pentru a returna un produs trebuie să ne contactezi prin email la comenzi@highborn.ro specificând numărul comenzii  pentru stabilirea procedurii și datelor de expediere.